ממרח פסטו ממרח פסטו ממרח פסטו

ממרח פסטו

 

התארחתי אצל חברתי גאולה מחג בכפר - שמן זית משק פלדינגר

והיא נתנה לי לטעום את הדבר הנפלא הזה.

גאולה וחיים מיצרים שמן זית איכותי מ- 3 זנים שונים,

ושוקדים על הקמת מרכז מבקרים.


ניתן למצוא אותם ב- f 

https://www.facebook.com/hagbakfargeulafeldingertiyulim

וגם בלינק המצורף  sde-yaakov.org.il/trips

 

להלן המתכון



רכיבים:

1 כוס שקדים

צרור בזיליקום

מלח/פלפל

שמן זית איכותי

1-2 שיני שום (אם רוצים) 


 

איך מכינים?

משרים את השקדים במי ברז למשך לילה.

מסננים את השקדים ומסירים את הקליפה. 

מפרידים את עלי הבזיליקום מהגבעול ומכניסים לבלנדר יחד עם יתר הרכיבים.

 

טוחנים תוך כדי הוספת שמן זית בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.

מכניסים לצנצנת, מוסיפים קצת שמן זית לכיסוי.

סוגרים היטב ומאחסים במקרר. 

 

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites