סלט כרוב ועדשים שחורות סלט כרוב ועדשים שחורות סלט כרוב ועדשים שחורות

סלט כרוב ועדשים שחורות

רכיבים:

1/2 ראש כרוב לבן (אפשר להוסיף גם אדום)

2 גזרים קלופים

1/2 - 1 כוס עדשים שחורות

 

לתיבול:

מלח/פלפל

שמן זית

מיץ לימון 

אופן הכנה:

משרים את העדשים ללילה בכלי עם מים.

למחרת מסננים וטועמים, בד"כ עדשים קטנות אין צורך לבשל כלל.

במידה והן קשות מידי יש לבשל בישול קצרצר ולטעום כל 2 דק', שלא תהיינה רכות מידי. 

פורסים את הכרוב לרצועות דקיקות.

מגרדים את הגזר בפומפיה גסה או לרצועות דקיקות.

מכניסים את כל הרכיבים לקערה ומתבלים לפי הטעם. 

 

 אהבתם? שתפו... הגיבו  :-)
חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites