סלט סלק ועדשים סלט סלק ועדשים סלט סלק ועדשים

סלט סלק ועדשים
רכיבים:

2 סלק 
1/2 כוס עדשים שחורות קטנות
2 גזר
 
לתיבול:
1/4 כוס שמן זית 
מיץ לימון סחוט טרי מלימון שלם
2 כפות חומץ
קורט מלח/פלפל
אופן הכנה:

שוטפים היטב את העדשים ומשרים ללילה בכלי עם מים.
מבשלים את העדשים למשך כ- 2 דק' ומסננים. 
שוטפים היטב את הסלק ומבשלים עד לריכוך.
קולפים את הסלק וחותכים לקוביות קטנות 1X1 ס"מ בערך.
קולפים את הגזרים ומגרדים בפומפיה גסה.
מכינים את הרוטב וטועמים לפני שמתבלים, חשוב להוסיף טעמים ע"פ החיך האישית....
מערבבים היטב את כל הרכיבים עם הרוטב. ככל שהסלט עומד הטעמים נספגים וטעמו משתבח!
 
שדרוג:
קולפים סלק טרי (לא מבושל) וחותכים את הגזרים והסלק לג'וליאנים.


חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites