שייק מתוק שייק מתוק שייק מתוק

שייק מתוק

רכיבים:

עלים ירוקים שטופים וחתוכים גס (חסה, בייבי...)

1 בננה

1תפוח עץ

1 תמר

1/2 אבוקדו

1 כוס חלב שיבולת שועל/סויה/אורז/שקדים....

 

אופן הכנה:

מכניסים לבלנדר את הנוזלים ואת יתר הרכיבים

ומפעילים ל 1-2 דק'.

באם המרקם סמיך מידי מוסיפים מים.

לגיוון אפשר להחליף את האבוקדו ב- 1 כף טחינה.

שימו love

לשייקים יתרונות רבים וחשיבותם גבוהה. הם עשירים בוויטמינים, מינרלים, אנזימים ובסיבים תזונתיים.

הם בסיסיים ותורמים לאיזון חומציות הגוף.

את השייק יש לשתות מיד עם הכנתו.

מומלץ לגוון מידי פעם עם פירות מסוגים שונים (פירות קיץ, פירות יער קפואים, מלון, קיווי....)

  • לאנשים שסובלים מעודף סוכר או סוכר גבולי מומלץ לצרוך שייק שמכיל רק פרי אחד.


חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites