פשטידת כרובית וקישואים פשטידת כרובית וקישואים פשטידת כרובית וקישואים

פשטידת כרובית וקישואים

רכיבים:

1 כרובית בינונית

2-3 קישואים

2 בצל יבש

1 כוס קמח חומוס

4 ביצים

מלח/פלפל

שמן זית לשימון התבנית


לקישוט:

חופן אגוזים קצוצים 

פטריות חתוכות

אופן הכנה:

מבשלים את הכרובית עד לריכוך (כ- 20 דק') מסננים ומועכים.

מרסקים בפומפיה (מעבד מזון) את הקישואים והבצל ומסננים את עודפי הנוזלים.

מערבבים היטב את הכרובית עם הקישואים והבצל, מוסיפים את הביצים, קמח חומוס ותבלינים.

משמנים תבנית במעט שמן זית ובוזקים חופן אגוזים קצוצים - לא לוותר על זה, נותן מרקם טעים במיוחד!

מעבירים את התערובת לתבנית ומקשטים בפטריות חתוכות (אם רוצים).

אופים כשעה עד שהפשטידה מתייצבת ומשחימה קלות.

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites