פשטידת כרישה פשטידת כרישה פשטידת כרישה

פשטידת כרישה
מצרכים:

2 כרישה שטופה ופרוסה לעיגולים החלק הלבן והירוק

2 תפ"א קלופים, חתוכים ומבושלים במי מלח עד ריכוך

1 בצל גדול קצוץ

1 כף שמן קוקוס או שמן זית

2-3 כפות קמח חומוס

מלח/פלפל לפי הטעם

2 כפות גרעיני חמניה (לא קלויים)

2 כפות גרעיני דלעת (לא קלויים)

איך מכינים?

מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.

מוסיפים לסיר את הכרישה החתוכה, מכסים את הסיר ומאדים כ- 5 דק' על מנת שיתרכך קצת.

מסננים תפ"א ומועכים לפירה.

מאחדים את הפירה, הכרישה והתבלינים יחד לעיסה הומוגנית.

משמנים קלות תבנית ומפזרים עליה 1/2 מכמות הגרעינים.

שופכים פנימה את העיסה ומפזרים מעל את שאר הגרעינים.

אופים בתנור שחומם מראש ל 180˚כ- 45 דק'.

 

שימוlove

ממליצה להכפיל כמויות על מנת לקבל פשטידה גדולה ועבה יותר. היא טעימה גם כעבור יומיים שלושה.
חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites