מרק מיסו עשיר מרק מיסו עשיר מרק מיסו עשיר

מרק מיסו עשיר
רכיבים:

1 שורש פטרוזיליה
1 שורש סלרי
חבילה של גבעולי סלרי אמריקאי
(ללא עלים)
6 גזרים חתוכים
½ כרוב ירוק
1 בצל
1/2 כוס ממרח מיסו
½ שקית אצות ווקמה
8 פטריות שיטאקי
שיני שום לפי טעם אישי
חבילת טופו אורגני חתוך לקוביות
מעט שמן זית
מים

 
בצל ירוק – הגבעול הירוק בלבד חתוך לעיגולים דקים (אופציה), מוסיפים בהגשה
אופן ההכנה:

משרים אצות במים רותחים יחד עם פטריות השיטאקי למשך 10-15 דקות, שוטפים ומסננים. (ההשריה מנטרלת את טעמם העז).
קולפים וחותכים את כל הירקות ומקפיצים במעט שמן זית מספר דקות.
מוסיפים מים בכמות שתכסה יפה את כל הירקות.
ומביאים לרתיחה ומבשלים כשעה.  
מוסיפים את האצות והפטריות שהשרנו ומבשלים עוד רבע שעה.
מסירים מהאש ומוסיפים את ממרח המיסו וקוביות הטופו ומערבבים היטב.
נותנים לכל הטעמים להיספג, אם יש צורך מוסיפים תיבול.
בעת ההגשה מקשטים כל צלחת בעיגולי בצל ירוק.
חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites