חיתוכיות פצפוצי אורז חיתוכיות פצפוצי אורז חיתוכיות פצפוצי אורז

חיתוכיות פצפוצי אורז

רכיבים:

6 כוסות פצפוצי אורז מאורז מלא וללא כל תוספות (מלח, סוכר...)

1/2 כוס דבש

1 כוס טחינה גולמית משומשום מלא

1-2 כפות אבקת חרובים


איך לשדרג?

פירות יבשים מכל סוג, רצוי אורגני וללא תוספת סוכר (ג'וג'י ברי, חמוציות, צימוקים כהים, שבבי קוקוס...)

איך מכינים?

מערבבים היטב את הטחינה עם הדבש ואבקת חרובים.

מוסיפים את פצפוצי האורז ומערבבים עד לקבלת עיסה הומוגנית.

(לא נורא אם זה נראה קצת יבש ונדמה שה"רוטב" לא עוטף את כל הפצפוצים)

משטחים בתבנית פיירקס מלבנית ומהדקים היטב היטב.

מכסים בנילון נצמד ומאחסנים במקרר למספר שעות לפני ההגשה.

חותכים רבועים קטנים ומגישים בעטרות ניר.

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites