איטריות בכרוב איטריות בכרוב איטריות בכרוב

איטריות בכרוב

מה צריך?

1-2 כרוב ירוק 

1-2 בצל יבש גדול

קצת שמן זית

מלח ופלפל

1 חב' איטריות מרובעות שטוחות רגילות

או איטריות אורז ברובעות שטוחות

 

איך מכינים?

הכי קל ופשוט....

חותכים את הבצל לרצועות דקות (אפשר במעבד מזון).

מעבירים לסיר רחב ועמוק עם שמן זית ומאדים עד להזהבה.

חותכים באותו אופן את הכרוב ומוסיפים לסיר.

מתבלים וממשיכים באידוי עם מכסה תוך כדי ערבוב מידי פעם עד להזהבה.

הנפח מצטמצם מאוד. מסירים מהאש כשמוכן.

בסיר נפרד מרתיחים מים עם מעט מלח ושמן ומבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.

מסננים היטב, מוסיפים לכרוב ומערבבים.

ב ת א ב ו ן 



בנימה אישית...

מנה שהיתה אהובה עלי בילדותי, כזאת שאפשר לנשנש ישר מהסיר וקשה מאוד להפסיק...

את חיבתי למנה זו העברתי גם ליתר בני הבית.

מנה קלה ומשביעה שיכולה לשמש כארוחה שלמה.

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites