פשטידת קישואים פשטידת קישואים פשטידת קישואים

פשטידת קישואים
רכיבים:

6-8 קישואים (תלוי בגודל)
1-2 בצלים
1 כוס קמח כוסמין מלא או אחר
1 כפית גדושה אבקת אפיה
4 ביצים
1/3 כוס שמן זית
מלח/פלפל לפי הטעם
 
תבנית פיירקס מלבנית משומנת קלות
חופן קוואקר
חופן אגוזים/שקדים/שומשום, או גרעינים מכל סוג

מה עושים? 

מגרדים בפומפייה גסה של מעבד מזון את הבצלים הקלופים והקישואים.
מעבירים לקערה ומוסיפים את כל יתר הרכיבים.
מערבבים היטב לעיסה הומוגנית.
מעבירים לתבנית משומנת עליה פיזרנו שכבה דקה של קוואקר.
למעלה מקשטים בחופן אגוזים או זרעים כלשהם.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45-60 דק' עד שיציב וזהוב.

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites