קציצות ירק וכוסמת קציצות ירק וכוסמת קציצות ירק וכוסמת

קציצות ירק וכוסמת
מה צריך?

2 צרורות עלי מנגולד
צרור קייל
חופן עלי כוסברה/פטרוזילה/שמיר...
1 כוס קמח חומוס
1 כוס מים
1.5 כוס כוסמת
1 בצל גדול 
שמן זית או שמן קוקוס
תבלינים: מלח, פלפל, חוויג', כמון 
מה עושים?

שוטפים היטב את הכוסמת, משרים לחצי שעה ומסננים.
שוטפים את הקייל וחותכים (עלים בלבד ללא גבעול) והמנגולד (החלק הלבן והירוק). מאדים או חולטים במים רותחים כדקה ומסננים.
שוטפים וקוצצים עשבי תבלין (לא חייבים הכל, בוחרים לפי מה שיש בבית או מה שמתחשק).
מערבבים היטב קמח חומוס, מים ותבלינים (גם פה, תבלינים לפי טעם אישי).
קוצצים את הבצל ומאדים במעט שמן זית או שמן קוקוס.
מכניסים לקערה את על הרכיבים ומערבבים היטב. 
נותנים לזה לנוח 15-30 דק' לספיגת כל הטעמים.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
קורצים קציצות ומניחים בתבנית ע"ג ניר אפיה משומן קלות.
אופים כחצי שעה עד שמזהיב.

ב ת א ב ו ן :-)
חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites