סלט סלק סלט סלק סלט סלק

סלט סלק
רכיבים:

3-4 סלק
שמן זית
חומץ בלסמי
מלח/פלפל
חופן עלי פטרוזיליה ועלי סלרי

למה סלק?
  • כי הוא עשיר בויטמינים (A, B, C) ומינרלים (סידן, אשלגן, מגנזיום, ברזל...)
  • עשיר בנוגדי חמצון שמגינים עלינו בפני שלל מחלות כולל סרטן.
  • מסייע בניקוי רעלים ושפעול הכבד.
  • מסייע בהורדת לחץ דם.
  • עשיר בסיבים שמקנים תחושת שובע וחיוניים למערכת העיכול.

איך מכינים?

שוטפים את הסלק ומבשלים עם הקליפה עד ריכוך (לשים לב שלא יהיה רך מידי).
קולפים וחותכים לריבועים או לפרוסות.
מתבלים בשמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל שחור גרוס - לפי טעם אישי.
מוסיפים עלי פטרוזילה ועלי סלרי שטופים וקצוצים.

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites