סלט סלט סלט "ירוק"

סלט

רכיבים לסלט:

1 קולרבי

1 שומר

1 תפוח עץ

1 אגס

2-3 גבעולי סלרי אמריקאי

 

לרוטב:

1 אבוקדו בשל 

2 בצל ירוק

עלי סלרי 

עלי פטרוזיליה 

מיץ לימון

מלח/פלפל


אופן הכנה:

פורסים לעיגולים דקיקים את השומר והסלרי - אפשר במעבד מזון.

חותכים לריבועים קטנים את הקולרבי, אגס ותפוח (עם הקליפה).

מכניסים למעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב וטוחנים למרקם הומוגני.

מערבבים בקערה את כל הרכיבים עם הרוטב.

מומלץ להכין מספר שעות מראש.



חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites