סלט שומר ואבוקדו סלט שומר ואבוקדו סלט שומר ואבוקדו

סלט שומר ואבוקדו

מצרכים:

2 שומר טרי פרוס דק
1 אבוקדו בשל (לא רך מידי) חתוך לקוביות
בצל ירוק (לפי הטעם)

לרוטב:

1/4 כוס שמן זית
1 לימון סחוט
מלח/פלפל
1-2 כף עלי סלרי שטופים וקצוצים
1-2 כף עלי פטרוזיליה שטופים וקצוצים

אופן הכנה:

בקערה מניחים את השומר, האבוקדו והבצל.
בכלי סגור מנערים היטב את כל חומרי הרוטב.
שופכים על הסלט ומערבבים בעדינות (על מנת לא למעוך את האבוקדו).


למה זה בריא כל כך?

לשומר טעם עדין של אניס והוא נחשב לבעל סגולות רבות. הוא מכיל שפע של נוגדי חמצון (אנטיאוקסינדטים) ומשמש כמקור טוב לסידן, ויטמין C וברזל. הוא מקל על תופעות כמו: אנמיה, כאבי בטן, בעיות במערכת העיכול ועוד.


חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites