תבשיל קינואה וירקות תבשיל קינואה וירקות תבשיל קינואה וירקות

תבשיל קינואה וירקות
וגם מרק על הדרך....

מצרכים:
2 כוסות קינואה שטופה
בצל מטוגן במעט שמן זית או שמן קוקוס

ירקות "עייפים" שיש במקרר.

אני שמתי:

פטריות שמפניון טריות – סלסלה
4 קישואים
6 גזר
2 קולרבי

פלפל אדום חריף - לפי הטעם

 רוטב עשבי תיבול 


אופן הכנה:
מוסיפים לסיר רחב בו טיגנו את הבצל את כל הירקות חתוכים קטן לריבועים, ומאדים 2-3 דקות.
מורידים מחצית מהירקות לסיר מרק, מוסיפים 2 תפ"א חתוכים קטן וקצת שמיר או פטרוזיליה.
מוסיפים מים עד לכיסוי + שתי כוסות ומבשלים 20 דק'. מוסיפים מלח/פלפל והנה יש מרק נפלא!

נחזור לקדירה:
מבשלים קינואה בסיר עם הרבה מים וקצת מלח למשך 9 דקות בדיוק.
מסירים מהאש, מסננים היטב ומערבבים עם הירקות המאודים שנותרו בסיר.
מוסיפים מלח/פלפל לפי הטעם ו- 2 כפות רוטב עשבי תיבול.

ב ת א ב ו ן !

 

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites