לביבות בטטה אפויות לביבות בטטה אפויות לביבות בטטה אפויות

לביבות בטטה אפויות

מצרכים:
 2בטטות קלופות ומגוררות גס
2
בצלים (סגול/לבן) מגוררים גס
100
גר' קוואקר מבושל ב- 3 כוסות מים כדקה
מלח/פלפל  
1/2
כוס גרעיני חמניה
 2
כפות גדושות רוטב עשבי תיבול 

אפשר להוסיף 1-2 ביצים למיצוק הלביבות 

אופן הכנה:
מערבבים את הבטטות והבצל המגוררים עם דייסת הקוואקר.

מוסיפים תבלינים, רוטב עשבי תיבול וגרעיני חמניה.

נותנים לתערובת לנוח כחצי שעה.

יוצרים כדורים בידיים ומניחים בתבנית ע"ג ניר אפייה.
אופים בחום בינוני 45 דק' עד 1 שעה.

הלביבות צריכות להזהיב ולהראות יציבות.

לחיים קלים יותר ניתן להכין מהתערובת פשטידה smiley

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites