לביבות כרובית אפויות לביבות כרובית אפויות לביבות כרובית אפויות

לביבות כרובית אפויות
רכיבים:
1 כרובית גדולה מבושלת
1 בצל יבש קצוץ ומאודה במעט שמן זית
1 בצל סגול גדול
חופן עלי פטרוזיליה ועלי סלרי
1 כוס קוואקר (שיבולת שועל) או קמח חומוס/כוסמין

מלח/פלפל

 גרעיני חמניה ושומשום מלא לקישוט

איך מכינים?
קוצצים בצל סגול במעבד מזון עם להב מתכת.
מוסיפים את הכרובית המבושלת וממשיכים לעבד, מוסיפים את יתר הרכיבים ומעבדים קלות עד לקבלת מרקם הומוגני.
פורסים ניר פרגמנט בתבנית גדולה ומושחים במעט שמן זית.
בעזרת כף יוצקים לביבות לתוך התבנית. ניתן לקשט כל לביבה בגרעינים או שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש ל- ◦180 למשך כ- 40 דק' או עד להשחמה קלה של הלביבות.
חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites