ירקות שורש אפויים ירקות שורש אפויים ירקות שורש אפויים

ירקות שורש אפויים

רכיבים: 

300 גר' ארטישוק ירושלמי

2 קולרבי

2 סלק        

1 בטטה

1 שורש סלרי

1 שורש פטרוזיליה

2 כפות שמן זית 

3 שיני שום פרוסות 

1/2 כפית מלח גס

פלפל שחור

1/2 כפית טימין יבש


איך מכינים?

קולפים את הירקות, חותכם לקוביות ומכניסים לקערה.

מערבבים את שמן הזית עם התבלינים, שופכים על הירקות ומערבבים היטב.

מרפדים תבנית אפיה בניר פרגמנט ושופכים לתוכה את הירקות.

אופים כ-30 דקות, בחום של ◦180 עד לריכוך הרצוי. (לא מומלץ לרכך מידי).

                 

ניתן להוסיף ירקות כיד הדמיון והטעם

 

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites