לביבות כרישה אפויות לביבות כרישה אפויות לביבות כרישה אפויות

לביבות כרישה אפויות

רכיבים:

כרישות (במשקל 1 ק"ג בערך)

1 בצל גדול

1/2 כוס קמח חומוס

תבלינים: חווייג', מלח, פלפל 

שמן זית

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומכינים תבנית גדולה מרופדת בניר אפייה ומשומנת קלות.

שוטפים היטב את הכרישה משאריות חול ופורסים לעיגולים דקים.

קולפים את הבצל וחותכים לפרוסות דקות.

מאדים את הכרישה והבצל בסיר עם מעט שמן זית עד לריכוך והזהבה קלה.

אם יש צורך מוסיפים קצת מים.

מצננים ומוסיפים קמח חומוס ותבלינים לפי הטעם.

קורצים עיגולים ומניחים בתבנית.

אופים 30 דק' או עד שמזהיב.

בתאבון :-)


חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites