לביבות תרד לביבות תרד לביבות תרד

לביבות תרד

מה צריך?

300 גר' תרד טרי שטוף

1 כוס שקדים 

1/2 כוס קמח (כוסמת או אחר)

מלח/פלפל

קורט קינמון

מה עושים?

שוטפים היטב את עלי התרד ומניחים במסננת.

מכניסים למעבד מזון תרד, שקדים ותבלינים וטוחנים למרקם רצוי.

מעבירים לקערה ומוסיפים את הקמח.

מערבבים היטב.

יוצרים כדורים בעזרת כף וידיים רטובות, מניחים בתבנית מרופדת בניר אפיה ומשומנת קלות.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180º במשך 25 דק' בערך או עד שמזהיב מעט.

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites