עוגת תפוחים של דליה עוגת תפוחים של דליה עוגת תפוחים של דליה

עוגת תפוחים של דליה

רכיבים:

1 כוס קמח תופח

1 כוס סולת

1/2 כוס סוכר קנים

12 תפ"ע גרנד קלופים ופרוסים דק (אפשר במג'ימיקס)

1 סוכר וניל

קצת קינמון

100 גר' חמאה מומסת


אופציה:

צימוקים ואגוזים קצוצים.

 



אופן הכנה:

מערבבים את היבשים בקערה (קמח, סולת וחצי כוס סוכר), ומפזרים מחצית מהתערובת בתבנית פיירקס מלבנית, משומנת במעט חמאה.

מפזרים את התפוחים על תערובת היבשים בפיירקס בכמה שכבות ובניהם מפזרים את הסוכר והקינמון ואם רוצים גם אגוזים וצימוקים. 

מעל התפוחים מפזרים את שארית היבשים ומזלפים באופן שווה חמאה מומסת.

אופים כ- 25 דק' בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ועוד כשעה בחום של 150 מעלות.

העוגה מוכנה כאשר התפוחים רכים וצבעה חום-זהוב.

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites