סלט טבולה סלט טבולה סלט טבולה

סלט טבולה

רכיבים:

1/2 כוס בורגול גס

צרור גדול של פטרוזילה

4-5 עלי ריחן (בזיליקום)

4-5 עלי נענע

2 בצל ירוק או חופן חמוציות

שמן זית

מיץ לימון

מלח/פלפל


אופן הכנה:

שוטפים היטב את הבורגול ומכניסים לקערה עם מים רותחים למשך 25 דק'. מעבירים למסננת.

שוטפים היטב את העלים הירוקים, ומייבשים על מגבת (רצוי מספר שעות מראש).

קוצצים את העלים הירוקים והבצל הירוק.

מערבבים היטב בקערה את כל הרכיבים ומתקנים תיבול.

*  אפשר להחליף את הבצל בחמוציות 
*  רגישים לגלוטן - ניתן להמיר את הבורגול בקינואה מבושלת
חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites