החציל של אמא החציל של אמא החציל של אמא

החציל של אמא

מה צריך?

חצילים רכים

מיץ לימון

מעט מלח

שמן זית

1 כפית מיונז

 

כפי שכבר שמתם לב, כמויות זה לא הצד החזק שלי... בעד לטעום ולתקן תיבול, איש איש לפי טעמו האישי.

מה עושים?

שורפים את החצילים על מנגל מחוץ לבית או בתנור.

קולפים ומניחים במסננת להגרת הנוזלים.

מעבירים למעבד מזון וקוצצים בפולסים קצרים תוך הוספת יתר הרכיבים.

לגבי שמן זית, אני בעד "כמות נדיבה" של שמן זית עדין (לא סורי).


חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites