חציל צבעוני חציל צבעוני חציל צבעוני

חציל צבעוני

מה צריך?

 3 חצילים רכים קלויים וקלופים

1-2 פלפלים אדומים קלויים וקלופים

פלפל ירוק חריף קצוץ דק 

פטרוזיליה שטופה וקצוצה

1-2 שיני שום קצוצים היטב

1-2 כפות חומץ

1-2 כפות מיץ לימון

2-3 כפות שמן זית

מלח

 

אופציה: במקום פלפל קלוי אפשר להשתמש בפלפל אדום/כתום טרי קצוץ לקוביות קטנות.

מי שלא מסתדר עם חריף יכול לותר עליו.

את השום אפשר להמיר בבצל ירוק קצוץ דק.

 


 

 


איך מכינים?

קולים וקולפים את החצילים והפלפלים.

מניחים במסננת להגרת הנוזלים.

קוצצים עם סכין גדולה וחדה ע"ג קרש חיתוך.

מעבירים לקערה ומוסיפים את יתר הרכיבים.

מתבלים, טועמים ונהנים :) 



חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites