לימון כבוש לימון כבוש לימון כבוש

לימון כבוש

מה צריך?

צנצנת זכוכית אטומה 

לימונים טריים עם קליפה יפה

2 כפות פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

פלפל חריף טרי חתוך לטבעות

שמן זית

מה עושים?

חותכים את הלימונים לחצאי עיגולים בעובי 3-5 מ"מ.

מכניסים לצנצנת בצפיפות ומפזרים בין "השורות" פלפל חריף ותבלינים.

כשהכול דחוס, מוסיפים כ- 2  כפות שמן זית וסוגרים היטב.

בד"כ הלימונים מגירים מיץ תוך מספר שעות שממלא את הצנצנת. אם לא, ניתן להוסיף מיץ לימון ע"מ שהפלחים יהיו שקועים כולם בנוזל.

מניחים על השיש ל- 3 ימים, טועמים ולמקרר.

כשהלימונים נגמרים ניתן להשתמש בנוזל לתיבול סלט.

חזרה לדף הראשי
Share
אורנה נוימן | המרכז לבריאות אקטבעית | סילבוס הרצאות וסדנאות | מורן 17 תמרת | טלפון: 04-6441349 | נייד: 052-3362486 | מייל - ornanewman@gmail.com |
Powered by Artvision | Truppo Websites